Как да отслабна бързо

Здравословни съвети за ефективно отслабване

Да бъдем в перфектна форма е важно както за самочувствието, така и за здравето ни. Когато ние харесваме това, което виждаме в огледалото, на околните също няма как да не им направи впечатление колко добре изглеждаме.

Със сигурност ще започнат да се питат каква е тайната ни и дали и те ще могат да постигнат същия завиден резултат с ефективно отслабване. И най-важното - да се случи бързо и лесно, както искаме да е всичко в живота.

Безспорно е, че дългите часове във фитнеса или редовните тренировки по какъвто и да е спорт се отплащат щедро за усилията, които сме положили. Но да си го кажем честно - невинаги имаме време за това, а често дори и да го имаме, предпочитаме да го оползотворим с други, по-приятни занимания. Просто не за всички спортът е начин на живот. И тук стигаме до въпроса как тогава без него да изглеждаме така, както искаме.

Отговорът отново е прост - с редовна грижа за себе си, но съобразена с нашите желания и начин на живот. Разбира се, на първо място тук трябва да поставим храненето. И не, не е задължително да гладуваме по цял ден, за да свалим излишните килограми. Дори напротив - по-добре да не прибягваме до тази крайна стъпка, защото резултатът може да дойде бързо, но след това също толкова бързо ще се изпари.

Вместо това здравословното хранене трябва да се превърне в наше ежедневие. На пазара вече се предлага огромно разнообразие от плодове и зеленчуци, както и от био и супер храни, от които може да си набавим всички нужни на организма микроелементи, без да го натоварваме с излишни захари и преработени мазнини.

Именно тези вещества, които се съдържат в повече така вкусни и неустоими изкушения, най-често са препъникамъчето по пътя към перфектната фигура. И ако просто спрем да прегрешаваме с онези вредни сладки, така вкусния, но и също толкова солен чипс или пък с храните от веригите за бързо хранене, със сигурност скоро кантарът ще ни се отблагодари за силната воля. А, да не забравям и за всички газирани напитки.

Също така дори и да не сме спортна натура и да не се срамуваме да си го признаем, пак има начин чрез движение да влезем във форма. И то много приятен начин, с който да оползотворяваме почивните си дни. Да, това са разходките. В квартала, в парка, в града, в планината, на морския бряг, по някоя екопътека - където и да сме, движението гори калории и ни помага да имаме стройна фигура.

Ако не си падаме много по ходенето, то тогава е добре да си намерим компания от ентусиасти, с които в сладки приказки неусетно да повървим няколко километра. Друга идея за по-добра мотивация е всеки уикенд да посещаваме нови места, които просто няма как - ще искаме да разгледаме от край до край.

Вкъщи също може да си намерим забавни начини да изгорим малко калории. Е, чистенето е трудно да бъде причислено към забавленията, но с правилната нагласа и любимите ни музикални парчета за фон, и това може да се случи. А ефектът е двоен - чист дом и повече от добро раздвижване. Разбира се под звуците на любимите хитове може и просто да потанцуваме - сами, с детето или с половинката. Със сигурност ще се заредим с енергия и положителни емоции.

Не бива да забравяне и важната роля на съня за правилната обмяна на веществата. Ако страдаме от хронична липса на достатъчно сън, нищо чудно именно това да е причина да не може да се разделим с онези няколко килограма отгоре. Същото важи и за стреса, който нанася вреда на целия организъм и често ни води до т.нар. емоционално хранене, резултатът от което със сигурност няма да ни хареса.

Бързо отслабване с Onda Coolwaves

Освен здравословно хранене и движение в различни от активното спортуване форми, може да се възползваме и от иновативните процедури за отслабване, с които ефектът наистина е като с магическа пръчка.

Разнообразието от процедури вече е голямо, но ако искаме най-доброто за себе си, трябва да изберем и най-доброто на пазара. А това безспорно е апаратното отслабване с Onda Coolwaves.

Да видим как целулитът и подкожните мазнини изчезват само след една процедура в рамките на 10-20 минути, а кожата ни е значително по-стегната ни звучи като истинска мечта. И тя може да се сбъдне, ако още сега си запазим час за процедура в естетичен център Особа.

Пробваме ли веднъж, със сигурност това ще стане нашата малка тайна за перфектна фигура, която трудно ще споделим дори с най-близките си приятелки. Защото с Onda Coolwaves може да постигнем резултати, на които дори трениращите всеки ден в залата ще завидят.

Причината е, че периферните мазнини в най-проблемните зони като корем, ханш и бедра често не могат да се елиминират на 100%, колкото и усилия да полагаме. Така вече имаме перфектното извинение да заобиколим фитнеса и да се насочим директно към Особа, откъде минава прекият път към перфектното ни тяло.

За още по-видими резултати може да комбинираме процедурите по апаратно отслабване Onda Coolwaves с мануалните терапии със същото действие, които центърът предлага. Те са още един начин да се поглезим, да се почувстваме добре и междувременно да поддържаме форма. Имаме избор между антицелулитна терапия, антицелулитен масаж или пък лимфодренажен масаж, а защо не и да ги съчетаем, за да извлечем максимум ползи от всяка процедура.

След като вече имаме своята малка тайна за бързо и лесно отслабване, от нас се иска само да не се запускаме съвсем, а да се водим по основните правила за здравословен начин на живот. И ако няма да тичаме, то поне да ходим – често и по много. Останалото ще свърши вълшебният апарат с микровълните, които е истински унищожител на целулита, който така не си отива с красивите бански костюми, които сме си харесали за дългите дни на плажа.

А когато ни питат как сме постигнали това тяло, с усмивка и увереност може да кажем, че е било, докато просто си лежим удобно в център Особа. Мястото, където се случва магията на красивите форми. И само с още щипка усилия от наша страна ще изглеждаме така, както винаги сме искали - да, дори да не сме спортни натури.